psc canovelles

El PSC utilitza la web municipal per promocionar el blog de l’alcalde.

El PP de Canovelles ha denunciat en un comunicat de premsa l’omnipresència de l’actual alcalde i candidat socialista a la revista municipal Avui Canovelles i a la web municipal. Els populars, que acusen José Orive d’utilitzar de forma partidista els mitjans públics, van presentar al darrer una moció relacionada amb la qüestió, que tota l’oposició va votar a favor i el govern, format pel PSC, en contra.

“Estem indignats amb aquesta pràctica tan poc ètica i democràtica, en la que els socialistes estan utilitzant el butlletí de notícies que s’envia des del departament de Comunicació del Consistori per difondre la imatge de l’alcaldable i potenciar la seva presència en actes públics de qui hauria de representar la localitat i no al PSC”, diuen des del PP.

El grup municipal popular considea que la figura de l’alcalde está sobreexposada en el tram final de la legislatura, ja que “a qualsevol fet, esdeveniment cultural o esportiu, hi ha una excessiva presència de la seva figura”.

festa de la rosa

Anunci de la Festa de la Rosa, publicat a la secció d’agenda del web municipal.

Com a exemple “d’aquest abús”, els populars destaquen la publicació d’un esdeveniment a la web municipal de la festa de la rosa del PSC, ficar a la web un enllaç al seu bloc de l’alcalde, o omplir “fulles senceres [del butlletí municipal] amb entrevistes, editorials i opinions i fotos” de José Orive .

“Estem a les portes de la campanya electoral i volem una campanya electoral on hi hagi una difusió de la informació en igualtat d’oportunitats, tal com especifica la normativa electoral, i que es compleixin les regles del joc”, demanen els populars. I tot seguit afirmen: “L’alcalde, José Orive, ha deixat de representar la ciutat, en favor de la seva candidatura a alcaldia”.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.