El passat dijous, 18 de setembre, es van lliurar a la Filmoteca de Catalunya els premis de la cinquena edició del Premi Solé Tura per a cinema sobre malalties del cervell, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet.

La Sala Chomón va acollir la projecció de les filmacions guanyadores d’aquesta edició. El primer premi va ser per a El cielo en el lago de Ruy Portillo; el segon, per a Miedo, de Carlos de Antonio; i el tercer film guanyador va ser El espejo humano, de Marc Nadal. En aquesta edició, també s’ha concedit el premi del públic, a partir de la participació de tothom qui ho ha desitjat. L’audiovisual guardonat amb aquest premi ha estat L’actuació més difícil, de Montserrat Avellaneda.

El Premi Solé Tura per a cinema sobre malalties del cervell el convoquen la Fundació Uszheimer, la Fundació Pasqual Maragall i la productora Minimal Films.

PARTICIPACIÓ DE MOLLET

L’Ajuntament de Mollet del Vallès hi participa des dels inicis fent-ne difusió, però a partir d’aquesta edició hi ha col·laborat de manera molt directa, ja que, enguany, l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de Mollet del Vallès, mitjançant el Centre Ocupacional del Bosc, ha organitzat el càtering.

Els alumnes d’aquest Centre elaboren productes alimentaris per a celebracions (dolços i salats), i objectes de regal, el més destacat dels quals són les Dones d’Aigua, unes nines molt originals fetes amb ampolles d’aigua, pintades i decorades a mà, que van suscitar l’interès d’una gran part de les persones assistents.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.