amicsarts_webEls Amics de les Arts arriben al Teatre Auditori per presentar el seu quart treball discogràfic ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’i tornar a posar al servei del pop el seu talent creatiu propi i intransferible.

Només durant la primera setmana al mercat, el nou disc va encapçalar les primeres posicions de les més conegudes llistes de vendes. La bona acollida del públic es pot veure també a l’agenda del grup que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides en la majoria dels seus concerts, inclús abans de la sortida del disc. Un disc que va ser gravat a Estudis Ground durant els mesos de gener i febrer de 2014 i que es va publicar el 8 d’abril.

Amb més de 250 concerts a les espatlles, la banda ha actuat a sales, auditoris i festivals com el Palau de la Música Catalana, el Teatre Coliseum, el Festival de Cap Roig, el Grec, el BAM, el Porta Ferrada o l’Acústica de Figueres. Han tocat a Madrid, Bilbao, València, Escòcia i les principals ciutats alemanyes.

La seva carrera ha estat distingida amb dos discos d’Or i diversos premis. No et perdis l’oportunitat de viure el directe del grup de moda de la música folk-pop catalana.

Dissabte 10 de gener, a les 21:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

Piano, òrgan Hammond i veu Dani Alegret

Guitarra acústica i veu Joan Enric Barceló

Melòdica, Moog, xilòfon, petites percussions i veu Eduard Costa

Guitarra elèctrica, programacions i veu Ferran Piqué

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

1 hora i 45 minuts

Leave a Reply

Your email address will not be published.