D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Àngel Riba, Joan Ramon, Josep Lizarte, Manel Gutiérrez, Vicenç Baeza, Joan Farré, Josep Sabé, Miquel d'Argila i Tavi.

D’esquerra a dreta i de dalt a baix: Àngel Riba, Joan Ramon, Josep Lizarte, Manel Gutiérrez, Vicenç Baeza, Joan Farré, Josep Sabé, Miquel d’Argila i Tavi.

Els anys seixanta van representar un canvi significatiu en molts aspectes de la societat, per primer cop els joves prenien el protagonisme i lideraven una autèntica revolució social, cultural i estètica, amb noves maneres de vestir, la revolució sexual, els cabells llargs, la cultura de la pau. La música d’aquella època va significar també tota una revolució, una banda sonora trencadora, vital i plena de força renovadora per una nova etapa de la societat.

A casa nostra grups com Tellens i Geiser que, com els de la resta del país, estaven fortament influenciats per les noves tendències musicals anglosaxones. Cal destacar com un dels grups més influents d’aquestes dues formacions a The Shadows i posteriorment, als grans dels 60: The Beatles i Rollings Stones, que van acabar de configurar el moviment musical i social segurament més important de la història contemporània.

Amb aquesta proposta els grups granollerins, Geiser i Tellens, volen oferir un concert per reviure tota una època de bona música i un ambient de festa immillorable.

Teatre Auditori de Granollers.

Divendres 28 novembre, a les 21:00 hores.

FITXA ARTÍSTICA

TELLENS:

 Josep Nieto veu

 Angel Riba  veu i guitarra rítmica

Cayo Pineda   baix i veu

Miquel Argila  bateria

Joan Ramon  guitarra i veu

Joan Ramon, fill  piano,teclat i veu

Jeroni Bernabeu  guitarra i veu

 

GEISER:

 Josep Lizarte   veu

Josep Sabé     guitarra solista

Vicenç Baeza    guitarra rítmica i veu

Octavi Vives     baix

Manuel Gutierrez  bateria i veu

Joan Farres  teclat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.