Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet van detenir el 22 d’octubre un home de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mollet del Vallès com a presumpte autor de sis robatoris amb força en domicilis de Mollet del Vallès. El jove, juntament amb una dona que col·laborava amb ell, ja havia estat detingut prèviament per fets similars.

La investigació es remunta a finals del mes de juliol d’enguany quan es va denunciar el robatori amb força en una casa habitada de la ciutat. Els investigadors van comprovar que s’havien venut unes joies sostretes de la casa a una botiga de compravenda d’or de la ciutat i que un home havia donat les seves dades personals per executar la transacció, la qual cosa va permetre trobar al presumpte autor i la seva col·laboradora.

Fruit de la detenció de l’autor i de l’entrada i escorcoll al seu domicili es van intervenir diversos objectes que podien haver estat robats motiu pel qual es va iniciar un treball policial minuciós per tal de determinar la seva procedència.

L’objectiu era relacionar els objectes localitzats en el domicili del detingut amb tots aquells robatoris amb força que s’havien esdevingut durant l’últim any a la població de Mollet del Vallès i que seguien un ‘modus operandi’ similar a l’emprat pel lladre.

Finalment van ser sis els pisos robats que es van poder relacionar amb els objectes recuperats, objectes que anaven des de dispositius electrònics (e-books, telèfons, ordinadors), joies i rellotges diversos, cremes hidratants, bosses de mà i motxilles.

Per tot plegat, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mollet del Vallès va detenir al presumpte autor dels sis robatoris amb força.

L’home, que tenia 12 antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial el 23 d’octubre i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos no descarten poder relacionar el detingut amb més fets delictius.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.