Ple ordinari del 26 de febrer. (Foto: Ajuntament)

Ple ordinari del 26 de febrer. (Foto: Ajuntament)

Joan Vendrell, Susanna Vila i M. Àngels Pou han deixat de formar part del grup municipal de CiU i són regidors no adscrits des de dimecres 11 de març, moment en què han fet la sol·licitud formal. El motiu ha estat “el continu despreci” que asseguren haver patit per part de la direcció de la federació nacionalista.

Amb data d’11 de març de 2015, els càrrecs electes Joan Vendrell, Susanna Vila i M. Àngels Pou han comunicat a l’Ajuntament que deixen de formar part de grup municipal de CiU i que restaran al Consistori com a regidors no adscrits.

La consideració de regidor no adscrit es produeix des del moment de la sol·licitud i només cal assabentar al Ple de l’Ajuntament, fet que es preveu per a la sessió del 26 de març. Com a regidors no adscrits, i segons el ROM, poden formar part a títol individual de la Junta de Portaveus i de les Comissions Informatives amb veu, però sense vot.

Els regidors Joan Vendrell i Susanna Vila van prendre possessió del càrrec de regidors del grup municipal de CiU en el Ple del 26 de juny de 2014, després que en la sessió d’abril de 2014 el Ple va restar assabentat i va acceptar les renúncies voluntàries als càrrecs de regidors de l’Ajuntament de Caldes de Montbui dels convergents Maria Taulats i Josep Miquel Galvan.

La regidora M. Àngels Pou, per la seva banda, va deixar el grup municipal de CiU el gener de 2014 i va passar a ser regidora no adscrita fins al juliol, moment en què es va tornar a incorporar al grup municipal de CiU, en qualitat d’independent.

Des d’aquest març, els tres regidors que configuraven el grup municipal de CiU seran regidors no adscrits i la formació convergent deixarà de tenir representació al Consistori.

D’altra banda, resten dos plens ordinaris abans de la convocatòria d’eleccions municipals del 24 de maig, un al març i el darrer a l’abril.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.