(Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

(Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

Aquest cap de setmana tampoc ha pogut ser. Un repte per la propera temporada, fer el 5 de 8. Després del primer intent a plaça de la catedral dels castells dissabte passat a la Diada dels Xics de Granollers, aquest diumenge 16 de novembre a la Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia tampoc ha estat possible.

El 5 de 8 s’ha quedat a un pas, en segona ronda els Xics han fet dos intents demuntats d’aquest castell, que el cap de colla ha fet baixar per indecisió de la canalla.

En el segon intent desmuntat l’acotxadora del 3 ja estava col·locada i l’anxeneta a punt de fer el pas, però quan ha vist que l’acotxadora de l’estructura del 2 no acabava de col·locar-se s’ha anat desmuntant el 5 de 8. Els Xics han completat la seva actuació a Gràcia amb el 4 de 8 i el 3 de 8.

RESULTATS A GRÀCIA

Vila de Gràcia: 5/8, 3/9 f, 4/9 f, 3 pilars de 5.

Xics de Granollers: 4/8, dos intents desmuntats 5/8, 3/8, 2 pilars de 5

Sagals d’Osona: 3/8, 4/8, 2/7, pilar de 5.

Castellers de la Sagrada Família: 2/7, 7/7, 3/7 aixecat per sota, pilar de 5.

LA MILLOR TEMPORADA DE LA HISTÒRIA

Els registres aconseguits pels Xics de Granollers aquesta temporada són històrics i inèdits: 23 castells de vuit (12 vegades descarregat el 3 de 8, 9 vegades descarregat el 4 de 8 i dues torres de vuit amb folre, una carregada i l’altra descarregada). I s’ha provat per primera vegada el 5 de 8 (un intent, i dos intents desmuntats).

El cap de colla dels Xics de Granollers, Sergi Palau, valora molt positivament la temporada, “hem fet molta feina a l’assaig, és un orgull treballar col·lectivament per assolir els nostres objectius. Una feina que no hem pogut demostrar amb el 5 de 8, hem fet dos intents desmuntats més que dignes i ara ens queda fer el pas, l’any vinent, a colla de vuit i mig.”

PATROCINADORS I COL·LABORADORS

Aquesta temporada ha estat excepcional pels Xics de Granollers, s’han fet els millors castells a plaça, i a més els Xics han viatjat a Berlín, la destinació més llunyana que, fins ara, s’han vist castells granes. La colla ha agraït públicament els seus 35 patrocinadors i col·laboradors el seu suport a la colla.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.