El 9è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars continua amb Enciclopèdia baixeta de la nit, de la companyia 2princesesbarbudes, que es realitzarà aquest dissabte 31 de gener a les 18 hores al Teatre Auditori de Bellavista.

enciclopèdia baixeta de la nit foto novaEs tracta d’un espectacle musical per a tota la família que, en poc menys d’una hora, acostarà el públic cap a mons màgics, somnis, endivinalles, angelets, bèsties nocturnes i observacions telescòpiques. Una de les claus de l’obra és la presència de la música a base de cançons fetes amb instruments de joguina, marca de la casa de la companyia de les barbudes.

La companyia 2princesesbarbudes proposa música baixeta perquè la fan amb instruments petits, perquè en gaudeixin petits i grans, perquè ho fan senzill i minimalista, i perquè tot és de manera artesanal. Enclicopèdia baixeta de la nit està dirigit per Ingrid Domingo i Jordi Farrés, i interpretat per Helena Casas, Marc Marcé i Ildefons Alonso.

Venda d’entrades: 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Preus: 5 euros / 4 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys).

Leave a Reply

Your email address will not be published.