Coincidint amb l’inici del nou curs escolar 2014-15 la secció d’institut Parets II comptarà amb dos nous mòduls prefabricats que permetran mantenir la qualitat del model educatiu del centre ubicat a Can Fradera.

La passada setmana van començar els treballs d’instal·lació de les dues noves aules que s’afegeixen a les que hi havia des què es va crear la secció d’institut ara fa dos anys. Cap a 180 alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO, dividits en dues línies, estudiaran a la secció d’institut Parets Il el pròxim curs que s’iniciarà el 15 de setembre.

La instal·lació dels dos mòduls per part del Departament d’Ensenyament de la Generalitat a l’institut de Can Fradera ha estat possible després d’intenses negociacions mantingudes per l’Ajuntament. Inicialment el Govern Català només havia previst la instal·lació d’un sol mòdul, una quantitat que la direcció del centre considerava insuficient per mantenir el projecte educatiu.

 El suport econòmic de l’Ajuntament que ha assumit una part del cost de la instal·lació i de la direcció de l’obra ha permès que el centre pugui comptar amb dos mòduls més.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.