Amb l’objectiu de compartir experiències personals i professionals, i aportar idees i recomanacions als joves empresaris i empresàries, PIMEC Joves Empresaris del Vallès Oriental ha organitzat la Jornada Business & Tapes amb la col·laboració d’Espai Tonyina.

business

• L’esdeveniment ha consistit en una sèrie de trobades amb personalitats de referència en l’àmbit socioeconòmic i la presentació del llibre “Les claus del teu èxit” de Toni Argent. (Foto: Pimec)

L’acte que ha tingut lloc el passat dimecres 25 de març a Granollers, hi han participat el president de Pimec Joves Empresaris, Miquel Camps, el president de Pimec Joves Empresaris Vallès Oriental, Josep Soto, i altres personalitats de referència en l’àmbit socioeconòmic. A més, l’economista i emprenedor, Toni Argent, ha presentat el seu darrer llibre Les claus del teu èxit, una obra dirigida a tots els públics, que ajuda al lector a descobrir el recorregut per assolir l’èxit empresarial.

Així doncs, ha sigut un espai potent on els assistents han pogut realitzar networking i una degustació de Sushi, Tataki i productes propis d’Espai Tonyina.

One Response

  1. twitter_jcbasi

    Enhorabona a tos els que vareu participar.. !!!! Seguim !!!

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.