Més d’una setantena de corredors van prendre partida en la penúltima cursa de la 2ª edició de la Massi XC Series de Resistència en BTT a les instal·lacions d’AIRA a Sant Antoni de Vilamajor.

DCIM100GOPROEn tres hores, els corredors van haver de recórrer el màxim de quilòmetres possibles dins d’un circuit ràpid i amb forts desnivells. La jornada va estar marcada per la calor i el gran nivell dels assistents, que van superar les marques que havien aconseguit en les anteriors curses d’aquesta prova puntuable per la Copa Massi XC Series.

La classificació per equips va estar encapçalada pel T-BIKES1, seguit molt de prop pels ROCABIKES i els SANTAKA T-BIKES. I com a equip mixta el primer i únic classificat ha estat el CHIQUICONS.

Pel que fa a la categoria individual masculí, el podi el van formar Carlos Delgado, Ferran Pascual i Tony Pérez, i en individual femení Carmen Medina, Emma Anderson i Patricia Montiel. Finalment, en categoria infantil Joel Pérez, Marc Venegas i Marc Pérez van ocupar els tres graons del podi.

La última prova del campionat tindrà lloc el proper 9 de novembre a Corró d’Amunt a les Franqueses del Vallès.

Leave a Reply

Your email address will not be published.