L’Ajuntament de Granollers va aprovar ahir la moció presentada pels grups municipals de CIU, ICV-EUiA-ERC-Acció Granollers en suport a la convocatòria de consulta del 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya. El PSC es va abstenir i el PP va votar en contra. La sala de plens va registrar una assistència massiva de públic.

El text de la moció és el següent:

PRIMER. Mostrar el suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de l’Ajuntament de Granollers amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació, amb la convicció que podrà ser celebrada.

SEGON. Donar ple suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya i als partits polítics que donen suport a la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal que és, des del nostre punt de vista, la Llei 10/2014 de 26 de setembre de consultes populars no referendàries i altres formes de participació ciutadana, aprovada pel Parlament de Catalunya, ja que respon a la voluntat majoritària del poble català i dels seus representants.

TERCER. Comunicar aquest acord en el període de 5 dies des de la seva aprovació al president de la Generalitat de Catalunya i a la presidenta del Parlament de Catalunya i als grups parlamentaris. També a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a l’Associació Catalana de Municipis (ACM) qui ho trametran de forma conjunta al president del Govern espanyol, al president del Congrés dels Diputats, al secretari general de les Nacions Unides, al president del Parlament Europeu, al president del Consell de la UE i al president de la Comissió Europea.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.