Fins el 30 d’octubre estan obertes les convocatòries per a subvencionar a la contractació de persones desocupades de Granollers menors de 30 anys i majors de 45 anys.

A més s’han convocat les subvencions per a persones emprenedores que constitueixin una activitat empresarial a la ciutat mitjançant l’autoocupació i la consolidació empresarial pal·liant el cost de la càrrega financera que suposa demanar un finançament bancari.

Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Andrea Canelo, regidora de Promoció Econòmica, i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. (Foto: Ajuntament)

Aquestes ajudes volen contribuir a reduir la taxa d’atur de Granollers, afavorir la consolidació i el creixement de l’activitat emprenedora al municipi. El 14 % del pressupost total dels quatre plans de xoc corresponen a subvencions d’acompanyament a les empreses i a la contractació.

Des de la posada en marxa de Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses, l’any 2012, s’ha consolidat com l’equipament de referència. 2.095 persones s’han donat d’alta al servei d’emprenedoria i s’han constituït 252 empreses.

En aquests moments, el servei d’allotjament de projectes de Can Muntanyola ha arribat al 100 % d’ocupació, amb 16 empreses allotjades. D’altra banda, les sessions formatives, les jornades i les conferències han acostat l’equipament a més de 6.000 assistents en aquests dos anys i mig de Can Muntanyola.

Leave a Reply

Your email address will not be published.