L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el president del Club Bàsquet Granollers, Joan Nadal, amb el quadre commemoratiu que acredita Granollers com Ciutat del Bàsquet 2015.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el president del Club Bàsquet Granollers, Joan Nadal, amb el quadre commemoratiu que acredita Granollers com Ciutat del Bàsquet 2015.

Dissabte al vespre va tenir lloc l’acte oficial de traspàs de la ‘Ciutat del Bàsquet Català’ entre la Seu d’Urgell, que ho va ser durant el 2014, i Granollers.

L’esdeveniment es va celebrar en el marc d’un sopar popular a la capital alturgellenca presidit pel director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, i el president de la Fundació Bàsquet Català –entitat que designa aquesta nominació–, Joan Fa.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, va destacar que Granollers i la Seu d’Urgell tenen moltes coses en comú, com la seva passió per l’esport i haver esdevingut ciutats olímpiques l’any 1992, “cosa que no era gens fàcil, la Seu amb les aigües braves i Granollers per l’handbol”. Mayoral va manifestar que “la Seu ha posat el llistó molt alt, però que Granollers és una ciutat a qui li agraden els reptes i que treballarà dur per mirar d’igualar i superar, si és possible, la feina feta per la Seu durant aquest 2014”. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.