Harket (PROTOCOL) és un projecte interdisciplinar i de ciència ficció dirigit per Juan Pablo Mendiola i interpretat per Cristina Fernández en el qual teatre, dansa, música, disseny i vídeo-mapping interactuen en una posada en escena sorprenent i innovadora.

Es tracta d’un projecte transmedia que, a més, té la seva extensió a internet a través dels blocs i les xarxes socials, on l’espectador pot expandir l’experiència abans d’entrar a la sala i després, en arribar a casa. Una obra que agradarà molt al públic adolescent pel seu desplegament tecnològic, l’intens treball de vídeo-mapping i la problemàtica història de la jove voluntària, la Cristina Harket, que queda atrapada en un búnquer durant dos anys i només es relaciona amb una màquina.

Harket_protocolo_webLa voluntària investigava la possibilitat de sobreviure en un búnquer, amb l’única ajuda d’un sistema d’intel·ligència artificial, anomenat MAP #2. Ella alimentava el sistema amb rutines físiques, mentals i emocionals, i el sistema s’encarregava de mantenir-la amb vida. Però alguna cosa surt malament quan, les portes del búnquer -després d’un mes- no s’obren. L’obra ha aconseguit el Premi al Millor Espectacle al Premi BBVA de Teatre i Cristina Fernández, ha tingut una menció a Millor Actriu.

Divendres 27 de febrer, a les 21:00h.

FITXA ARTÍSTICA

Cia. Panicmap
Text i direcció, Juan Pablo Mendiola
Intèrpret, Cristina Fernández
Veu de MAP#2, Juan Pablo Mendiola
Coreografia, Cristina Fernández
Espai i imatge, Assad Kassab
Video mapping, Manuel Conde
Audiovisuals i 3D, Beatriz Herráiz i Adolfo Muñoz

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.