ICV-EUiA de Montmeló ha presentat el procés participatiu per a l’el·laboració del seu programa electoral, que constarà de quatre fases. La darrera fase, arribarà un cop passades les eleccions amb la posada en marxa de diversos mecanismes de supervisió i control del compliment d’aquests compromisos.

icv.euia montmelóSegons han explicat el portaveu d’ICV-EUiA i candidat a l’alcaldia, Jordi Manils, i el coordinador de la comissió de compromisos electorals dels ecosocialistes, Jordi Comas, la primera fase que es posa en marxa consisteix en un formulari amb 20 qüestions que haurà d’afrontar el proper govern municipal, valorables amb quatre graus, segons la importància (molta, bastant, no gaire o gens) que cadascuna i cadascun dels participants li otorguin. També hi ha un espai per a d’altres qüestions, problemes o temes que els ciutadans vulguin afegir lliurement.

Manils ha explicat que es pot participar de forma presencial, mitjançant les taules informatives que posaran al carrer regularment durant les properes setmanes, i també mitjançant una eina informàtica que es pot obtenir a la seva pàgina web (www.iniciativa.cat/montmelo), i ha assegurat que “la participació i la transparència formen part del nostre ADN i per això impregnaran tota la nostra acció de govern, al contrari del que passa actualment”.

ICV-EUiA ha cridat a la ciutadania de Montmeló a mobilitzar-se pel canvi, i a participar d’aquest procés per a que el nou govern del municipi estableixi les prioritats de forma col·lectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.