Aquest mateixa setmana els ecosocialistes de Sant Celoni i Podem han signat un acord per confluir conjuntament a les properes eleccions municipals del 24 de maig d’enguany. A les dues formacions polítiques també s’han sumat persones independents i activistes socials de la localitat.

“Aquest acord té la voluntat de sumar i de confluir des de la convicció per ser més forts i plurals”, han expressat els membres de la nova candidatura. “Aquest acord sorgeix fruit de la necessitat d’una candidatura que nítidament es comprometi amb un programa municipal, on la vida quotidiana sigui un espai tangible de transformació social i amb polítiques de proximitat com eines de construcció de dignitat, igualtat i sostenibilitat”, manifesten els responsables del acord.

El següent pas de la nova candidatura és elaborar un codi ètic, que haurà de ser ratificat per l’Assemblea, i que es basarà en el que ja ha aprovat el procés barceloní de Barcelona en Comú.

L’Acord també contempla la creació d’un espai unitari basat en la participació i els mètodes democràtics i transparents, per això dotaran aquest espai d’instruments per compaginar l’eficiència i la representació de diferents espais amb formules de participació ciutadana i nova política.

D’altra banda, ICV-Sant Celoni- La Batllòria Pot destaca perquè seran tres dones qui encapçalin la llista. L’alcaldable serà Carmen Montes, actual regidora d’ICV, i l’acompanyaran Encarna García d’ICV i Cristina Talló de Podem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.