L’assemblea local de les JERC de Cardedeu va escollir el passat dia 27 al militant Joaquim Barrera i Sanson com a candidat de la formació juvenil per les eleccions municipals del 24 de maig.

Joaquim Barrera, votant el 9N. (Foto: JERC)

Joaquim Barrera, votant el 9N. (Foto: JERC)

Barrera, de 27 anys, milita a ERC i a les JERC des de l’any 2011, on actualment està implicat en el projecte municipal republicà. És membre de la Colla Gegantera de Cardedeu i simpatitzant de l’Assemblea Nacional de Catalunya, on ha participat activament en algunes activitats, com la coordinació dels autocars cardedeuencs durant la manifestació del 2012 i la Via Catalana de l’any 2013, així com els preparatius per la consulta del 9N.

La candidatura de les JERC, que quedarà plenament integrada a la llista local d’ERC Cardedeu, té com a principal objectiu ser “l’altaveu del jovent local, encaminant les demandes, necessitats i propostes dels més joves cap a la formació republicana”, encapçalada per l’independent Enric Olivé, que actualment es troba confeccionant la candidatura.

Conscients que aquesta candidatura pot ser la darrera que es presenta “abans que Catalunya esdevingui un estat independent”, els joves republicans han anunciat que posaran tots els seus mitjans per tal de “ser el més útils possible i ser allà on sigui necessari perquè Cardedeu sigui un municipi actiu en la construcció de la república catalana”. “Estarem allà on toqui, al servei de Cardedeu i de la seva gent”, han dit.

8 Responses

  1. ALBERT

    DES DE GIJON M O L T S D ‘ A N I M S I S E M P R E A M B T U

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.