El 9è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars d’aquest dissabte continua amb Clic!, de Jordi del Rio, que és qui ha creat, dirigeix i interpreta l’obra. L’espectacle serà dissabte, 28 de febrer, a les 18 h al Teatre Auditori de Bellavista.

Clic! okClic! és una obra per a tots els públics en què l’humor es barreja amb les emocions. L’espectador veurà com neix un nou ésser humà i com és el seu món, el món dels humans. El protagonista pujarà a cavallet, farà tota mena de classes extraescolars, viurà aventures amb amics, s’enamorarà, serà pare i dirà bona nit amb la companyia del públic.

Després de vint anys actuant per mig món amb companyies com Teiatru, Jordi del Rio treballa actualment amb la companyia Chapertons –va passar per les Franqueses amb l’espectacle Boom!-. Però també ha iniciat el seu camí en solitari, obrint les portes del seu particular món creant Clic! (60 minuts de durada).

Venda d’entrades: 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Preus: 5 euros / 4 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys).

Leave a Reply

Your email address will not be published.