La Secció Local d’ERC ha fet oficial aquest divendres passat en roda de premsa la presentació del l’alcaldable d’ERC per a les properes eleccions municipals. L’actual alcalde, Jordi Solé, tornarà a ser cap de cartell.

La roda de premsa va començar amb un vídeo de presentació (https://www.youtube.com/watch?v=u0THjrHK7FE) i, tot seguit, Solé va presentar el lema de la precampanya: “Més a prop del poble que volem”, com a fruit de la feina feta i els projectes portats a terme durant aquestes gairebé dues legislatures, però afirmant que continua sent necessari un lideratge fort i comptar amb un equip sòlid per a projectes de gran rellevància per al nostre poble.

Tanmateix, Jordi Solé també va afirmar que la precampanya posa ara un breu parèntesi fins al 9 de novembre, perquè és el moment de destinar “tots els nostres esforços en la campanya més important de les nostres vides, tot defensant la democràcia i el dret a decidir del poble de Catalunya”.

Solé va voler afegir que emprèn amb molta il·lusió aquesta nova candidatura, perquè se sent correspost amb el suport de la militància, del poble i, també, de gent de fora del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.