Aquest dimecres tarda l’Assemblea d’Agrupació del PSC de Granollers ha aprovat la candidatura que acompanyarà a Josep Mayoral a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Un 40 % de renovació entre els 13 primers, quatre dels quals són independents. Una llista paritària que aposta per la incorporació de molta gent jove, segons el partit.

Candidatura del PSC. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

Candidatura del PSC. (Per ampliar la imatge cliqueu a sobre)

Josep Mayoral ha dit: “Volem un projecte que continuï transformant la ciutat en els propers deu anys, gent jove i amb futur, amb la incorporació d’independents per sumar mirades diverses més enllà del partit, integrant una visió plural, integral i complerta de la ciutat, incorporant gent nova amb noves sensibilitats i alhora amb la gent de sempre que li aporta l’experiència necessària”.

“Un equip per parlar amb la ciutat, per governar, una aposta ferma per l’equitat i la igualtat que vol seguir treballant per una ciutat millor, més justa i més solidària”, ha afegit.

Sis persones que estaven en el govern com a regidors, deixen pas a noves incorporacions. Pietat Sanjuan, que ha liderat la regidoria d’Educació; Aroa Ortego, regidora d’Hisenda; Pere Garcia, regidor d’Esports; Carme Garrido, regidora del Pla Estratègic i Societat del Coneixement; Juan Antonio Corchado, regidor de Participació (qui serà el candidat del PSC a les Franqueses); i Carles Cabanillas, regidor de Joventut. “Res del que hem fet com a govern es podria explicar sense ells”, ha remarcat Josep Mayoral.

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.