Més de 150 persones han volgut conèixer de primera mà el programa dels socialistes granollerins per als propers quatre anys, en un acte que ha tingut lloc aquest dijous al vespre a la Sala Oberta del Teatre Auditori. Amb el lema “Junts fem Granollers” el programa es concreta en més d’un miler de propostes i ha estat confeccionat amb la col·laboració i les propostes de la ciutadania, més de 450 persones hi han aportat les seves mirades.

L’actual alcalde de Granollers i candidat del PSC ha volgut explicar quines són les claus del seu programa electoral, amb la certesa que “s’obre una nova etapa per a la ciutat, amb noves oportunitats. Sempre amb diàleg amb la gent, treballant junts. Volem una ciutat al costat de la gent”.

Programa psc granollersMayoral també ha parlat dels 5.400 aturats que hi ha actualment a la ciutat, la meitat d’ells sense subsidi. En aquest sentit, ha recordat entre d’altres, el Pla de xoc contra la crisi econòmica que s’ha dut a terme aquests darrers anys des de l’Ajuntament.

El programa aposta per l’impuls de la indústria i pel desenvolupament del Pla Director del Circuit. “Volem una ciutat competitiva i oberta i nosaltres estarem allà liderant aquest projecte”, ha remarcat Josep Mayoral.

Josep Mayoral també ha fet incís en què el programa del PSC Granollers inclou propostes per lluitar contra la desigualtat, de defensa dels drets socials i per a una educació de qualitat. En aquest àmbit, proposa un “gran pacte municipal per a l’educació, amb una clara aposta per l’FP, amb més especialitats i un nou centre de Formació Professional a la Bòbila”. La construcció del nou edifici de la Policlínica i d’una residència per gent gran també són altres de les propostes socialistes.

A nivell urbanístic, el programa de Josep Mayoral i el seu equip aposta per “millorar la qualitat urbana, especialment en el tram de Francesc Ribas fins al Nord i, a la vegada, continuar donant protagonisme als espais peatonals amb les transformacions del carrer Corró, Barcelona i Ricomà”.

La importància de les entitats com a motor de la ciutat, el treball conjunt amb el Tercer Sector, l’estalvi energètic, el respecte al medi ambient, un ajuntament amb parets, sostre i terra de vidre, la renovació del comerç de la ciutat, el treball conjunt entre les empreses i les administracions i construir una ciutat oberta al món, creativa i de qualitat són altres dels punts destacats.

Tot això, fet d’una determinada manera. “Ho volem fer governant amb la gent. El protagonisme està en la gent. Volem un govern de tothom, que no sigui dels uns ni dels altres”, per aquest motiu, “volem un Ajuntament amb un lideratge clar i amb una majoria estable”. “Volem una ciutat que no oblidi ningú i que bategui amb la força de la seva gent”, ha conclòs Josep Mayoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.