L’Obra Social “la Caixa” ha destinat 12.000 euros a l’Ajuntament de Mollet per a projectes adreçats a infants en situació de vulnerabilitat.

Donacio la CaixaLa col·laboració ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs,  i la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz, i per part de l’ Obra Social “la Caixa”, el director d’àrea de Negoci del Vallès Sud, Manel Trias, juntament amb el director de l’oficina principal de “la Caixa” a Mollet, Joan Massaguer.

En el marc d’aquesta col·laboració, el director d’àrea de Negoci del Vallès Sud, Manel Trias, ha posat de manifest l’objectiu de l’Obra Social “la Caixa” de retornar a la societat una part dels seus beneficis. Actualment tenen un pressupost de 500 milions d’euros i 2/3 parts les dediquen a finalitats socials. En aquest sentit ha agraït el paper de l’Ajuntament que “ens permet que part dels nostres recursos arribin als que més ho necessiten”. Concretament, la col·laboració que ha fet l’Obra Social “la Caixa” anirà destinat a donar suport econòmic a la infància (beques menjador, material escolar, etc.)

Per la seva banda, l’alcalde de Mollet ha agraït aquesta aportació que complementa l’esforç pressupostari que, des de l’inici de la crisi, està duent a terme el govern de la ciutat per tal de poder donar cobertura als més necessitats. Així mateix, Josep Monràs ha posat en valor el paper de les administracions locals en el marc de la situació de crisi econòmica, ja que “si no féssim aquest esforç econòmic per ajudar als col·lectius més castigats per la crisi, tindríem una població molt més empobrida i menys cohesionada”.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.