La 10a edició de la Cursa d’Atletisme de Parets del Vallès amplia el seu recorregut i ofereix, per primer cop, tres distàncies. A més de les proves de 5 i 10 quilòmetres, el Club Atletisme Parets ha decidit organitzar una mitja marató, de 21,5 quilòmetres.

La prova canvia de data i d’horari: se celebrarà el dissabte 30 de maig, a les 18 hores, amb sortida des del pavelló d’esports. El mateix dia, al matí, el Servei d’Esports organitzarà el tradicional cros escolar.Tant la cursa de 21,5 quilòmetres com la de 10 transcorreran per la zona urbana de Parets i per camins de l’entorn rural de Gallecs.

La sortida de la cursa serà mitja hora més tard que la de la mitja marató (18.30 hores), mentre que la prova de 5 quilòmetres s’iniciarà poc abans de la prova de 10 km.

INSCRIPCIONS ON LINE OBERTES

Des d’aquest dilluns 23 de març, ja estan obertes les inscripcions per participar en els tres recorreguts de la Cursa 2015. Es poden fer a través de la pàgina web de Championchip i més endavant, també de presencialment al pavelló d’esports, a la piscina municipal i a la botiga Runners Parets 42.2. Els preus d’inscripció oscil·len entre els 13 i els 17 euros, en funció de la distància i de si es disposa de xip.

D’altra banda, un centenar de persones participa en les sessions d’entrenament que ha organitzat el CA Parets per tal de preparar la Cursa. En total hi haurà 30 sessions. Van començar el 9 de març i finalitzaran el 27 de maig.

En l’edició de l’any passat, hi van participar 590 atletes, un 60% dels quals eren residents a Parets del Vallès.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.