Coincidint amb les vacances de Setmana Santa, el Centre de Visitants ha programat tres itineraris culturals especials per conèixer el municipi. El primer es farà dissabte 4 d’abril a les 11.30 hores des de la plaça del Silenci, i recorrerà algunes de les obres modernistes de la Garriga.

turisme

Casa Domingo. (Foto: Ajuntament)

Com a novetat, l’itinerari modernista inclourà, per primera vegada, la visita a la casa Domingo Pujadas (Ronda del Carril, 83), actualment regentada per Autisme la Garriga, amb qui l’Ajuntament ha signat un conveni per poder-la integrar dins les rutes guiades.

UNA CASA SINGULAR

La Casa Domingo Pujadas va ser construïda el 1909, i fou una obra singular de l’arquitecte Lluís Planas i Calvet. Construïda com a torre d’estiueig envoltada de jardí, en destaca la torre mirador, on s’ubica l’entrada, i el porxo de la façana principal. A l’interior es conserven els vitralls emplomats de l’entrada i la sala menjador, amb una llar de foc i arrambadors ceràmics.

VISITES AMB XOCOLATA

El diumenge 5 d’abril tindrà lloc l’itinerari “La Doma, tresor medieval de la Garriga”, que sortirà del Centre de Visitants a les 17 hores. Les persones participants gaudiran, aquest mes, d’un tast de mona de Pasqua. I també podran gaudir d’un ou de xocolata el públic de la vista que es farà al Refugi Antiaeri de l’estació, el dissabte 4 d’abril a les 17 hores.

MÉS PROPOSTES

A banda dels tres itineraris programats, el Centre de Visitants ofereix moltes més propostes i activitats per gaudir de la Garriga i el seu entorn també durant les vacances. Més informació a www.visitalagarriga.cat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.