El secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Ricard Font, va fer arribar un escrit a l’Ajuntament de les Franqueses el 23 de febrer passat on anunciava que estaven redactant el projecte constructiu per enllaçar la Ronda Nord amb el polígon del sector V.

Plànol del Pla General d'Ordenació Urbana.

Plànol del Pla General d’Ordenació Urbana.

Es tracta d’una antigua reivindicació del consistori franquesí, que  havia demanat reiteradament la construcció d’aquest enllaç. De fet, és un dels pròposits que es van signar en el conveni que van subscriure les dues administracions l’any 2006, en què es deia que les obres d’aquest accés anirien paral·leles a les del soterrament de la Ronda Nord. L’anunci arriba en plena precampanya electoral.

El Pla General d’Ordenació Urbana de les Franqueses, aprovat el 2009, ja preveu un accés just després del pont de la via del tren.

L’Ajuntament de les Franqueses espera que les obres d’aquest enllaç es puguin fer aviat, ja que es consideren molt necessàries per al desenvolupament econòmic del sector i perquè, amb aquest accés, els camions que operen al polígon deixaran de passar per la zona urbana de Can Calet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.