L’Ajuntament de la Llagosta ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona 184.000 euros en subvencions per realitzar diferents inversions al municipi (129.000 euros) i per executar pagaments corrents (55.000 euros). La petició s’ajusta al programa complementari que l’administració provincial ha obert dins el marc de la Xarxa de Governs Locals 2012-15.

El Consistori té previst destinar 78.700 euros per l’arranjament i ampliació de la vorera de l’avinguda del Primer de Maig entre els carrers del Progrés i de Pintor Fortuny. Aquests treballs està previst que es puguin realitzar durant els primers mesos de 2015.

Una altra actuació per aquestes dates serà l’adequació d’un aparcament públic i gratuït per a vehicles al carrer del Pintor Sert, davant del camp municipal de futbol Joan Gelabert, amb una inversió de 40.500 euros. L’aparcament serà pavimentat i podrà acollir una setantena de cotxes.

A més, abans de finals d’aquest any es destinaran també 10.000 euros per a la millora de la instal·lació d’aigua calenta sanitària del Poliesportiu Antonio García Robledo.

Dins del programa d’ajuts Xarxa de Governs Locals 2012-15, de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de la Llagosta ja a dut a terme durant els últims mesos tres actuacions: la repavimentació dels carrers de Sant Miquel i Cadaqués, l’adequació de l’aparcament de vehicles situat entre la plaça de Pere Quart i l’avinguda del Primer de Maig i la renovació de la instal·lació elèctrica de l’escola Les Planes.

Tanmateix, resta pendent d’executar el projecte de reforma del clavegueram dels carrers del Progrés i del Doctor Fleming. El 29 de setembre finalitza el plaç per a la presentación d’ofertes i es preveu que les obres, que tenen un període d’execució de tres mesos, es puguin adjudicar abans de finals d’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.