Paco Galán i

Paco Galán i Míriam González.

L’Associació de consumidors i productors La Magrana Vallesana, amb seu a Granollers, ha aprovat en la seva assemblea ordinària de socis d’aquest dissabte una nova junta. Míriam González, fins ara vicepresidenta, relleva Paco Galán a la presidència. Entren a la junta Sandra Saura, com a vicepresidenta; Roger Castells, tresorer; Antonio Polo, vocal; i Núria Gascón, vocal de pagesos; i repeteixen de la junta anterior Hilari Cuadriello, secretari, i Agustí Corominas, vocal. L’assemblea va agrair la feina feta per la junta anterior alguns membres de la qual ja eren a la junta fundadora.

L’Associació de consumidors i productors La Magrana Vallesana té 255 famílies que en són sòcies i inclou entre els seus objectius primordials la promoció i la difusió de la producció i el consum agroecològics i la sobirania alimentària com a eina de transformació social. Amb l’ànim d’anar creant xarxa amb altres entitats i col·lectius d’objectius semblants, La Magrana Vallesana inicia l’any posant en marxa un Hort-Museu al Barri del Lledoner en el qual col·laboraran “Llavors orientals”, el “Banc de llavors del Vallès Oriental” i el Museu de Ciències Naturals “La Tela” de Granollers, en un solar cedit per l’Ajuntament de Granollers.

També té programades diverses activitats per a les pròximes setmanes entre les quals hi ha la projecció del documental “L voz del viento”, de Carlos Pont, amb el CineClub de l’AC, el dia 24 de febrer, a les 8 del vespre, dins de “Dimarts singulars”. El documental fa un recorregut per diverses experiències de transformació social que funcionen actualment des de Provença fins a Granada. Els seus protagonistes ens parlen de sobirania alimentària, cooperació, solidaritat, agroecologia i permacultura, entre d’altres coses. D’altra banda, per al dia 21 de març, La Magrana Vallesana i l’Esquerda preparen l’Ecocalçotada de Granollers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.