Segons informa CCOO del Vallès Oriental-Maresme-Osona, els treballadors de Fainsa, dedicada a la fabricació de seients per a vehicles industrials i situada a Martorelles, van ser informats ahir de la venda de l’empresa al grup francès Trainvest, i resten amoïnats pel que suposarà aquesta que el nou propietari sigui un grup estranger. Si bé des del mes de juliol han estat informats de la voluntat de venda, en cap moment se’ls ha presentat documentació dels termes en què s’ha produït i del pla industrial que es vol aplicar, segons el sindicat.

La plantilla està sorpresa per la venda, ja que es tracta d’una empresa que a data d’avui continua sent líder al sector dels seients per a transports col·lectius, amb uns resultats econòmics positius que no s’han vist afectats per la crisi. A més, “la planta de Martorelles continua tenint els millors índexs de productivitat i de qualitat del conjunt de l’empresa”, apunten des del sindicat.

El grup comprador, Trainvest, es dedica a l’amoblament integral de trens i, entre altres, també es fabricant de seients. El fet que disposi de plantes a països del nord d’Europa fa patir a la plantilla martorellessenca, que tem per la continuïtat de la factoria.

Els treballadors han sol·licitat una reunió a la gerència per a que aporti documentació i aclareixi els termes de la venda i el pla industrial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.