L’Ajuntament de La Roca ha aprofitat l’àrid obtingut amb el fressat de la calçada del carrer Catalunya per condicionar dos aparcaments municipals.

D’una banda s’ha fet l’estesa i el compactat d’aquest àrid obtingut a la plaça Sant Jordi, que serveix per proximitat com estacionament públic i gratuït, de servei a l’institut, a l’escola Mogent, al centre urbà i al nucli antic.

En aquesta esplanada de la plaça Sant Jordi també s’instal·la anualment la fira per Festa Major, i la foguera per Sant Joan.

arids la roca

S’ha obtingut unes superfícies compactades que estalviaran tasques de manteniment. (Foto: Ajuntament)

Així mateix, un altre espai condicionat que s’utilitza provisionalment com aparcament municipal públic i gratuït, és la futura zona verda del Pla de les Hortes, que dóna servei d’estacionament a l’escola Mogent i a varis actes socials i esportius que es desenvolupen habitualment al municipi (cursa prehistòrica de mountain bike, curses populars de les bruixes, marxa, cursa dels íbers) i durant la festa major i la cavalcada de reis.

Amb el condicionament d’aquest dos aparcaments l’Ajuntament de la Roca ha obtingut unes superfícies compactades que estalviaran moltes tasques de manteniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.