Imagen 003La Fundació Privada Vallés Oriental (FVO) és una entitat sense ànim de lucre que atén persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit de Catalunya, amb la finalitat de potenciar el seu benestar i el de les seves famílies. Els orígens es remunten a l’any 1965, quan un grup de pares i mares, preocupats per la qualitat de vida i el futur dels seus fills i filles amb discapacitat intel·lectual, van decidir constituir a Granollers a l’Associació Patronat Comarcal de Pares de persones amb Disminució Psíquica, amb la finalitat de fomentar l’assistència, recuperació i ensenyament dels seus fills i filles.


És per aquest motiu que, enguany, l’entitat celebra el 50è aniversari del seu naixement històric, 50 anys d’un projecte social en defensa dels drets i vetllant per la integració plena de les persones amb discapacitat intel·lectual. És per aquest motiu que el Ple de l’Ajuntament de la Roca del Vallès del 27 de novembre va aprovar per unanimitat sol·licitar a la Generalitat l’atorgament de la Creu de Sant Jordi 2015 a la Fundació Privada Vallès Oriental (FVO), al servei de la persona amb discapacitat intel·lectual.

galeria fotos 4“Per a la gran família de la Fundació, i molt en particular per als membres del Patronat, es tracta d’una celebració molt emotiva ja que recordarem de manera molt especial la lluita d’un grup de pares i mares per donar el millor als seus fills i filles, liderats en primer lloc per l’amic Josep Pons i Carrencà i després per l’amic Xavier Quincoces i Boter, els quals van fer possible les primeres arrels històriques del què avui en dia és la Fundació”, exposa Esteve Marquès, President de l’FVO.

Tothom que vulgui afegir-se a la sol·licitud, pot donar el seu suport a la candidatura:

-Firmant digitalment a través de l’enllaç de Facebook i Twitter de l’FVO

-Descarregant les cartes d’adhesió a la pàgina web de la Fundació, en concret al linkhttp://www.fvo.cat/noticies-detall.php?id=649 , fent-les arribar per mail afundacio@fvo.cat o per correu postal a Fundació Privada Vallès Oriental (FVO) – Ctra. Valldoriolf, s.n. – 08430 La Roca del Vallès, abans del 23 de febrer.

Fotos: FVO

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.