L’Ajuntament de Cardedeu posa a disposició de la ciutadania el Portal de la Transparència i bon govern, des d’on s’ofereixen dades sobre pressupostos, actuacions i projectes del consistori que permeten la participació dels ciutadans i ciutadanes en els afers públics.

El portal està disponible des d’aquest migdia, i s’hi pot accedir a través d’un enllaç a www.cardedeu.cat (a l’apartat àmbits, ben visible a la pàgina principal). També hi podeu accedir amb un enllaç al costat d’aquestes línies.

De moment s’hi pot consultar el pressupost en línia (l’estat d’execució trimestral del pressupost municipal, tant d’ingressos com de despeses) de 2014 i 2015, així com alguns dels indicadors de transparència fixats per diversos organismes.

Els continguts del Portal de la Transparència i bon govern aniran creixent progressivament, i properament es podran consultar més indicadors ITA, l’eina d’avaluació que utilitza la fundació independent Transparencia Internacional España (ITA) per avaluar el nivell de transparència dels ajuntaments més grans; així com els indicadors Infoparticipa, que avaluen la informació que ofereixen els webs municipals a través del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.