Notícies, agenda, serveis i bústia són les prestacions principals de la nova app de Granollers, disponible per als sistemes operatius iOS i Android, que ha desenvolupat l’empresa Perception Technologies per encàrrec de l’Ajuntament de Granollers.
En l’apartat de Notícies es mostren les últimes notícies publicades a la web municipal, la font de la qual l’app pren la informació. Aquest és també el cas de l’agenda, que permet veure els pròxims esdeveniments que tindran lloc a la ciutat.
app granollers

La nova app de Granollers és una eina en constant actualització. (Foto: Ajuntament)

Pel que fa a serveis es poden trobar altres apps de Granollers, com la de l’Hospital, Ràdio Granollers o Vallès Oriental Televisió; els principals telèfons d’urgència; la informació de transports (autobusos, tren, taxi); la possibilitat de comprar entrades per al teatre, mitjançant un enllaç amb la web d’Escena Gran; un enllaç amb la web de turisme visitgranollers.com; i un enllaç amb la seu electrònica, el portal per fer tràmits municipals en línia, que inclou també informació pública de l’Ajuntament com les subvencions i ajuts, normatives i ordenances, i l’oficina virtual.

Finalment la bústia permet fer queixes i suggeriments sobre qualsevol tema de gestió de la ciutat, prèvia identificació. Aquest no és un servei nou, però si més innovador del que ja existeix a www.granollers.cat ja que la persona usuària pot indicar mitjançant geolocalització el punt exacte on es produeix la incidència, a més de poder-hi penjar fotos, si ho creu adient.
La nova app de Granollers és una eina en constant actualització, per la qual cosa ja s’està treballant a incorporar noves funcionalitats en l’agenda; noves apps; i notificacions emergents, és a dir, missatges instantanis dirigits a les persones usuàries per a situacions extraordinàries.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.