El finançament és un dels aspectes claus en la posada en marxa d’un projecte empresarial. Els serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet (EMFO) treballen amb diverses entitats financeres per informar i orientar les persones emprenedores perquè trobin la línia de finançament que més s’adeqüi a la seva situació.

Una de les opcions són els microcrèdits i préstecs de petita quantia, per a  projectes amb dificultats d’accés al finançament bancari tradicional, que ofereixen finançament de fins a 25.000 euros a autònoms i microempreses. Amb l’objectiu de facilitar els tràmits, des d’Emfo s’acompanya i es dóna suport als emprenedors en l’elaboració del pla d’empresa i la documentació necessària perquè l’entitat bancària pugui analitzar la viabilitat del projecte. En aquests moments, EMFO ha signat convenis de col·laboració amb La Caixa i Ibercaja.

Un dels beneficiaris de la col·laboració entre aquestes entitats ha estat una empresa d’enginyera i telecomunicacions que s’ha ubicat a Mollet, a qui li han concedit una pòlissa de crèdit i un microcrèdit. Aquestes últimes setmanes, també s’ha concedit un microcrèdit a dues emprenedores que obren una perruqueria a Mollet.

Les persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte de negoci amb el suport i acompanyament d’experts que ofereixen assessorament en matèria de finançament, confecció del pla d’empresa, forma jurídica, poden adreçar-se a EMFO.

FORMACIÓ PER A EMPRENEDORS

Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, organitza tallers pràctics perquè els emprenedors que estan treballant el pla d’empresa avancin en el seu projecte. Les pròximes sessions són: pla econòmic-financer (28 de novembre), pla de màrqueting (16 gener) i pla jurídic-fiscal (21 de gener).

Els interessats poden apuntar-s’hi a través de la web www.emfo.cat, al telèfon 93 570 51 60, al correu info@emfo.cat, o presencialment al carrer Riera número 7, 1a planta.

3 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.