Inclòs en el Pla d’Ocupació Local, el pròxim dilluns, 6 d’octubre, 6 persones del municipi en situació d’atur s’incorporaran a treballar a l’Ajuntament de Parets del Vallès. La sessió d’acollida, a càrrec de l’alcalde Sergi Mingote, tindrà lloc l’endemà, 7 d’octubre, a les 9.15h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

En aquesta ocasió, la convocatòria sol·licitava perfils d’operari de via i jardineria, agents cívics i informàtic. Els contractes són del 70% de la jornada i 4 mesos de durada i incorporen un pla de formació centrat en la recerca de feina, l’emprenedoria i les habilitats de millora de l’ocupabilitat.

Per a aquesta convocatòria, 119 persones del municipi en situació d’atur van presentar-hi sol·licitud, 83 per a les tres places d’operaris de via pública i jardineria, 26 per a les dues places d’agent cívic i 10 per a la plaça d’informàtic.

D’altra banda, a finals del mes d’octubre es preveu la incorporació a l’Ajuntament de Parets de dos auxiliars administratius, un informàtic i un conserge polivalent a través del Programa de Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya. En aquest cas, la presentació de sol·licituds i la selecció posterior aniran a càrrec del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.