Aquesta setmana finalitzen les obres d’adequació i ampliació de l’aparcament del Camp de les Peces. Ara, l’espai disposa de 118 places per a l’estacionament, una trentena més de les que tenia anteriorment.

Aquesta actuació ha permès ampliar i reordenar l’espai destinat a aparcament. Les obres han consistit en l’asfaltat de la superfície destinada a l’estacionament per a vehicles actual i l’ampliació en més de 800 m2, en el tram paral·lel a l’avinguda de Catalunya.

El projecte, executat per l’empresa Barnasfalt, ha estat redactat íntegrament pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Les obres estan emmarcades en el Pla de Barris i responen a la voluntat d’ampliar i ordenar l’espai destinat a estacionament de vehicles alhora que millorar la qualitat dels espais públics.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.