T’imagines un espectacle dins d’un globus aerostàtic? Els Farrés Brothers conviden a tota la família a fer un viatge en globus pels racons més inexplorats de la imaginació. El destí no importa, el viatge és la part important. En aquest espectacle els Farrés Brothers es posen a la pell dels germans Fabrice i Philippe Montgolfier, descendents directes dels inventors del globus aerostàtic original.

La funció transcorre precisament dins d’un d’aquest globus en desús, que els artistes converteixen en una nau molt particular: el globus estàtic. Un globus que, sense moure’s del lloc, és capaç de viatjar gràcies al millor combustible del món: la fantasia!

Un divertit viatge imaginari cap al desconegut. Les brúixoles no serviran però entre tots arribarem al ‘Pol Oposat’, el lloc on diuen que hi ha l’espècie animal desconeguda que hem d’indentificar.

Singular i divertit espectacle inspirat en l’univers visual i imaginari de Verne, les aventures de l’explorador Roal Amundsen i Life Aquatic, aquella delirant pel·lícula de Wes Anderson.

Dg. 25 gen., a les 12:00

Dg. 25 gen., a les 18:00

FITXA ARTÍSTICA

Creació: Pep Farrés, Jordi Farrés, Jordi Palet

Direcció: Jordi Palet i Puig

Interpretació: Jordi Farrés, Pep Farrés

Veu en off: Pere Arquillué

Escenografia: Jordi Enrich, Alfred Casas, Farrés Brothers i Cia.

Música: Jordi Riera

Il·luminació: Jordi Llongueras

DURACIÓ DE L’ESPECTACLE

50 minuts

Leave a Reply

Your email address will not be published.