Dilluns es van iniciar les obres d’arranjament de l’entorn del pavelló poliesportiu Joaquim Rodríguez. Els treballs consistiran en l’endreçament de l’aparcament, la circulació i la millora de l’espai de forma integradora amb l’espai natural del riu Tenes.

Les obres es faran en dues fases consecutives, que s’executaran durant set setmanes. Un cop acabades, el nou espai posarà a disposició 297 places d’aparcament.

Durant l’execució de les obres, es podrà accedir als equipaments esportius en vehicle i fer ús dels estacionaments que estaran en funcionament per a cada fase d’obra.

Per tal de garantir al màxim la seguretat dels veïns i els usuaris, l’Ajuntament ha instal·lat senyals i indicacions de trànsit del recinte, que incideixen especialment en la limitació de la velocitat a tota la zona (20 km/h).

El projecte actua sobre una superfície total de 17.533 m2. Les actuacions es concentren en l’accés a l’avinguda Catalunya, en la façana sud de l’escola Lluís Piquer, i a l’espai adjacent a l’avinguda Francesc Macià.

Leave a Reply

Your email address will not be published.