L’Esbart Dansaire de Granollers, reunit en assemblea extraordinària el passat divendres dia 26 de setembre, ha nomenat una nova junta directiva. Això suposa el relleu de la presidència d’en Carles Masjuan, qui ha estat al capdavant de l’entitat granollerina durant més de 15 anys.

En aquesta assemblea celebrada a la Troca, amb una xifra elevada d’assistents dels socis, es va presentar una única candidatura amb un grup de persones, membres tots del cos de dansa de l’Esbart. Aquesta llista està encapçalada, i així es repartiran els nous càrrecs, per Pepus Costa (president), Pere Illa (vicepresident), Salvador Panosa (tresorer) i Pep Botey (secretari). La resta de vocals de la junta s’encarregarà de gestionar, entre altres tasques, els diversos grups que conformen l’Esbart: els tres grups infantils, el cos de dansa i els antics balladors.

Així també, l’assemblea va ser un bon escenari per acomiadar i agrair els anys de dedicació a la junta sortint, formada per Maribel del Bas i Josep Capdevila, a part d’en Carles Masjuan; també es va agrair la tasca de Carme Queralt, qui ha estat al capdavant del vestuari de l’Esbart Dansaire de Granollers durant tots aquests anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.