‘L’esquella de la torratxa’, un encàrrec del Teatre Nacional de Catalunya a la companyia Egos teatre es podrà veure aquest diumenge 5 d’octubre, a les 18.30 h, al teatre Can Rajoler de Parets del Vallès.

L’obra més emblemàtica de Serafí Pitarra es va estrenar als escenaris públics barcelonins el 1864 al teatre de l’Odeon, a la Plaça de Sant Agustí, de Barcelona.

‘L’esquella de la torratxa’ va ser un èxit sense precedents a l’època i que Egos teatre vol repetir en la seva gira per Catalunya amb una versió més festiva, colorista i surrealista, però respectuosa amb el text i la partitura original.

Es tracta d’un espectacle que ofereix diversió a dojo a públic de totes les edats. L’obra es desenvolupa en una petita vila catalana que està a punt de celebrar eleccions per a triar diputat i l’alcalde intentarà comprar els vots dels vilatans per al seu protegit.

El preu de l’entrada és de 18 euros per al públic en general, 15 per a menors de 16 anys i majors de 65 i 13 euros per al Carnet Jove de Parets.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.