L’humorista i imitador Pep Plaza, actor en programes televisius com Polònia i Crackòvia de TV3, representarà aquest dissabte 11 d’abril, a les 22.30 h, a la Sala Basart de la Cooperativa, l’espectacle ‘I ara què?’, dins de la programació del Cafè Teatre.

Plaza mostrarà les seves imitacions més recordades, els seus personatges de sempre i els rostres més nous en un espectacle ple de veus i registres.

Al llarg d’una hora i mitja, cap a 60 personatges desfilaran per l’escenari. Pep Guardiola, Eugenio, Joan Pera, Boris Izaguirre, Matías Prats o els polítics Artur Mas, José L. Rodríguez Zapatero, Mariano Rajoy o Jordi Pujol seran algunes de les veus que es podran escoltar.

A més, acompanyat al piano de Miquel Tejada, Plaza mostrarà una vintena de cantants, entre els quals es podrà descobrir Lluís Llach, Dyango, Miguel Rios, Serrat, Sabina o els clàssics Elvis Presley i Nat King Cole.

El preu de l’entrada és de 12 euros, 10 euros per als menors de 18 anys i majors de 65 anys, i 9 euros amb el Carnet Jove de Parets.

Leave a Reply

Your email address will not be published.