El Ple Municipal de l’Ajuntament de Martorelles, en sessió ordinària celebrada aquest dimarts, ha acordat per unanimitat la separació del Consorci Teledigital Mollet, que gestiona Vallès Visió. La despesa anual que significa aquest servei, les noves formes de comunicació actuals i l’aportació de recursos cap a altres necessitats del municipi són els principals arguments de la proposta d’acord que va presentar el govern local.

L’Ajuntament aprova aquesta separació tenint en compte els estatuts antics que obliguen al consistori a avisar sis mesos abans de la sortida del consorci: “Amb els estatuts nous podíem haver marxat d’immediat però haguéssim hagut de pagar 32.000 euros de penalització”, explicava l’alcalde, Romuald Velasco.

Així doncs, la sortida de Vallès Visió es formalitzarà el proper 16 d’agost de 2015 si el govern resultant de les eleccions municipals del maig decideix no continuar al Consorci Teledigital Mollet: “Deixem la decisió de seguir o no en el consorci al nou govern elegit al maig tal i com vam acordar fa uns mesos entre tots els grups municipals”, va cloure Velasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.