El proper dimarts, 4 de novembre, es commemora el Dia de la Ciutat. A l’entorn d’aquesta data s’han programat diferents activitats sobre el present, el passat i el futur de la ciutat de Mollet.

Així, el dilluns 3 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, se celebrarà el Ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat. Aquest serà el tercer any consecutiu que aquest plenari per tractar sobre el present polític i social de Mollet es fa coincidir amb el Dia de la Ciutat. Aquesta sessió comptarà amb la intervenció de la vicepresidenta del Consell de Ciutat, Laura Arnau, que presentarà un balanç de la feina anual.

El mateix dimarts 4 de novembre, a les 7 de la tarda, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà la conferència Mollet, a prop i amb futur, a càrrec de l’arquitecte i economista Josep Maria Carrera, professor de la UPC, autor de la diagnosi Panoràmica 2014-2025, elaborada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) dins del Pla Estratègic de Ciutat Mollet 2025.

Per últim, el mateix dimarts 4, el canal de televisió Vallès Visió emetrà una programació especial sobre el passat tèxtil de la ciutat. El programa començarà a 2/4 de 9 del vespre, amb la presència de la historiadora M. Àngels Suárez i la mestra i pedagoga, Rosa Maria Securún, que parlaran de la història del tèxtil a Mollet. Tot seguit, a partir de ¾ de 9, s’emetrà el documental Batec de telers. Vivències del tèxtil a Mollet del Vallès, de la periodista Susanna Aguilera i l’enginyer tècnic tèxtil i periodista, Manel Domènech.

Mollet del Vallès commemora el Dia de la Ciutat el 4 de novembre, ja que el primer document que fa referència a la població molletana Moledo, de l’any 993, està datat un 4 de novembre.

RESUM DE LA PROGRAMACIÓ

Dilluns 3 de novembre

19.30 h, Sala de Plens

Ple sobre l’estat de la ciutat

 

Dimarts 4 de novembre

19 h, Sala de Plens

Conferència Mollet, a prop i amb futur

 

20.30 h, emissió Vallès Visió

Parlem del passat tèxtil amb R. M. Securún i M. A. Suárez

20.45 h, emissió Vallès Visió

Batec de telers. Vivències del tèxtil a Mollet

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.