El dia 21 de gener es commemora el Dia Europeu de la Mediació. Per primera vegada, el Síndic Personer i l’Ajuntament de Mollet impulsen la celebració d’una jornada amb el títol La mediació, eina imprescindible per a la convivència. La Jornada se celebrarà el dimecres 21 de gener, a l’Auditori de l’Hospital de Mollet.

L’Ajuntament de Mollet ja fa anys que treballa amb la mediació amb el convenciment que és una eina imprescindible per a la convivència en els diferents àmbits de la nostra vida en societat. Per aquest motiu, ha fet seu l’objectiu de Dia Europeu de la Mediació, que és la divulgació dels valors de la mediació, i presentar com s’aplica el que és no només una tècnica, sinó sobretot una cultura de relació i solució de conflictes en diferents àmbits com el judicial, el comunitari, l’escolar, el policial, etc.

La jornada La mediació, eina imprescindible per a la convivènciacomptarà amb la participació de professionals implicats en la mediació: jutges, advocats, síndics, agents de la policia i professionals de l’educació amb l’objectiu de contribuir a convèncer més persones de com és necessària, important i efectiva la mediació i com ens ajuda a democratitzar la vida en comunitat i a convertir-nos en ciutadans més madurs, més capacitats per al diàleg i més respectuosos amb els altres.

La Jornada, que se celebrarà el dimecres 21 de gener al matí, a l’Auditori de l’Hospital de Mollet, està impulsada per l’Ajuntament i el Síndic Personer de Mollet i s’organitza conjuntament amb la Sindicatura municipal de greuges de Vilanova de Vallès i el Col·legi d’Advocats de Granollers. Hi col·laboren el Fòrum SD ila Fundació Sanitària Mollet.

L’assistència és oberta a qualsevol persona interessada. La Jornada s’inaugurarà a les 10 del matí i la cloenda tindrà lloc a 2/4 de 2 del migdia.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.