Durant les properes setmanes s’iniciarà la construcció de dues rotondes que facilitaran la mobilitat en aquesta àrea i el control de la velocitat de vehicles. Per aquest motiu s’eliminarà el radar ubicat a la ronda Pinetons que, fins ara, complia aquesta funció.

L’Ajuntament iniciarà obres per construir una rotonda a la ronda de la Farinera i una altra a la ronda Pinetons. La primera es col·locarà davant del sector de la Farinera on hi ha previst la posada en marxa de diverses activitats comercials.

La segona rotonda es construirà a la cruïlla de la Ronda Pinetons amb el carrer Santiago Tifón, actuació que facilitarà la incorporació de vehicles des d’aquest carrer de forma més segura.

Aquestes rotondes són dues actuacions que contribueixen a la pacificació del trànsit i control de la velocitat dels vehicles. Per aquest motiu, es retirarà el radar de la ronda Pinetons que fins ara complia aquestes funcions. A més, permetrà una millora de la mobilitat d’aquesta àrea on es preveu un increment de trànsit de vehicles i vianants per les properes obertures de noves activitats comercials.

Aquestes mesures formen part del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) que va aprovar el ple aquest mes de febrer i que té com a un dels principals objectius millorar la seguretat viària.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.