Saber com donar d’alta i baixa treballadors, gestionar conflictes o definir la millor estratègia per arribar als clients són alguns dels aspectes que han d’afrontar les persones que posen en marxa un negoci. Per donar resposta a aquestes necessitats, l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) ofereix una gran varietat de cursos per emprenedors.

A principis de març va començar el curs de Gestió laboral en el qual els participants coneixen els diferents elements d’un contracte de treball i aprenen a gestionar eficaçment les nòmines i cotitzacions dels treballadors, entre d’altres aspectes. Es tracta d’una formació de 16 hores de durada que es realitza a la Biblioteca Can Mulà.

Saber com donar d’alta i baixa treballadors, gestionar conflictes o definir la millor estratègia per arribar als clients són alguns dels aspectes que han d’afrontar les persones que posen en marxa un negoci. (Foto: Ajuntqament)

Definir la millor estratègia per arribar als clients és un dels aspectes que han d’afrontar les persones que posen en marxa un negoci. (Foto: Ajuntament)

Aquest dimecres, 18 de març s’iniciarà un altre curs dedicat als principis fonamentals del màrqueting, de manera que els emprenedors adquiriran eines per analitzar els mercats on operen i d’aquesta manera poder formular estratègies de segmentació i posicionament per impulsar el creixement del negoci.

D’altra banda, i atès l’èxit del curs d’Intel·ligència emocional que es va organitzar a mitjans de febrer, s’ha programat un altre curs d’Aplicació de la intel·ligència emocional, previst per als pròxims 8, 9 i 10 d’abril.

Aquesta formació està realitzada en col·laboració amb l’Escola Empresarial Cooperativa Aposta i s’adreça a persones emprenedores que estiguin en situació d’atur o que siguin sòcies/treballadores en organitzacions de l’economia social (cooperatives, associacions, etc.). Les persones interessades poden apuntar-s’hi a través de la web d’EMFO (www.emfo.cat) o presencialment al C/Riera 7, 1a planta.

FORMACIÓ EN NOVES TECNOLOGIES

D’altra banda, una vintena de persones participen des d’aquest dimarts 3 de març en la segona edició del curs Tot sobre l’e-commerce, en el qual es treballen diferents aspectes relacionats amb el comerç electrònic: logística i distribució, xarxes socials, el posicionament, etc.

Des d’EMFO també s’han iniciat tallers pràctics per presentar als emprenedors la xarxa de professionals Linkedin, a través de la qual poden establir relacions amb altres professionals i promocionar la seva empresa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.