L’Ajuntament iniciarà la propera setmana el procediment de licitació de les obres de millora de la plaça d’Antoni Suñé, al barri de l’Estació de França, i les de reforç de les masies de Can Flaquer i Can Pantiquet.

L’objectiu de les obres que s’han de fer a la plaça és fer més amable l’entorn i treure el desnivell que hi ha actualment mitjançant unes rampes de pas que facilitaran la mobilitat al carrer Francesc Macià i a la plaça d’Antoni Suñé.

A més, també es farà una nova distribució dels elements de jardineria per tal de millorar el pas dels vianants, s’actualitzarà i renovarà la zona de jocs infantils i es millorarà el mobiliari urbà, concretament els fanals i la font que serà substituïda per una que sigui accessible a les persones amb mobilitat reduïda. El pressupost de l’obra és de 143.563,83 euros (IVA inclòs) i el termini d’execució són dos mesos.

Pel que fa a les obres de reforç de les masies de Can Flaquer i Can Pantiquet, la tasca pretén fortificar l’estructura i consolidar les edificacions. A més, l’actuació tracta de reparar les cobertes per tal d’evitar el seu deteriorament. El pressupost és de 142.796,48 euros (IVA inclòs), amb un termini d’execució de sis mesos.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.