L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha enviat una carta al president del Govern on li demana que, de cara a les properes eleccions municipals, prioritzi com a membres de les meses electorals les persones que estan a l’atur i que vulguin participar voluntàriament.

Degut a l’alt percentatge d’atur que afecta a Mollet del Vallès (18,59%), Monràs ha demanat per carta donar prioritat a aquelles persones aturades que, voluntàriament, vulguin formar part de les meses electorals.

Un total de 585 persones (9 membres per mesa, entre presidents, vocals i suplents) seran nomenades i notificades per formar part d’alguna de les 65 meses electorals que hi ha a la ciutat. Amb aquesta demanda, els diners rebuts per la tasca anirien a persones que estan sense feina.

Per tal que aquesta mesura sigui viable, l’alcalde demana al president que, de la mateixa manera que pot acceptar renúncies de persones que no poden formar part de les meses, estableixi els mecanismes necessaris per prioritzar que finalment siguin membres titulars de les meses les persones en situació d’atur.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.