Aquest proper divendres 10 d’abril, a partir de les 21.00 hores, tindrà lloc a Sala d’actes de la Parròquia de Sant Sadurní de Montornès del Vallès (camí antic de Martorelles, 1), una trobada de treball entre els representants del FC Barcelona i la Federació de Penyes Barcelonistes del Vallès, que agrupa les penyes de les dues comarques vallesanes.

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu presidirà l’acte, acompanyat del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i el directiu responsable de Penyes, Pau Vilanova.

Els representants del Barça estaran acompanyats per Antoni Guil i Joan Giménez, president i vicepresident de la Federació de Penyes Barcelonistes del Vallès, i per Vicente Borja, president de la Penya Blaugrana de Montornès.

Imatge de la trobada que va tenir lloc fa dues setmanes a Vilafranca del Penedès. (Foto: Germán Parga)

Imatge de la trobada que va tenir lloc fa dues setmanes a Vilafranca del Penedès. (Foto: Germán Parga)

Aquesta trobada forma part de la sèrie de reunions que està efectuant el FC Barcelona amb les Federacions de Penyes de tot Catalunya per a presentar el projecte “Socis fem Penya”. L’objectiu d’aquesta proposta, que ha començat a treballar-se amb diferents penyes representants de cada zona catalana, és el de dotar les penyes d’uns actius que facin molt atractiu adherir-se, sobre tot per aquells socis del territori que encara no hi formin part.

“Socis fem Penya” representa un nou pas endavant dins el Projecte Penyes Segle XXI, que des del 2010 ha anat evolucionant per elevar la marca penyes i ha facilitat la seva autogestió, amb la implantació de les Federacions territorials i la recent constitució de la Confederació de Penyes Barcelonistes.

La Federació de Penyes del Vallès la configuren un total de 42 penyes, repartides entre les comarques del Vallès Oriental i Vallès Occidental, que agrupen un total de 5.100 penyistes, dels quals 1.243 són socis del Barça.

La trobada està destinada exclusivament als membres de la Federació de Penyes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.