L’entitat paretana Niu d’Art Poètic ha donat a conèixer les bases per participar al 7è Premi de poesia escolar, adreçat als alumnes d’ESO de les escoles del municipi. El termini per a la presentació de les obres clourà el pròxim 1 de març.

Els poemes, escrits íntegrament en català, s’han de presentar dins d’un sobre que identifiqui l’escola i el curs, acompanyat d’un altre sobre tancat a dins, on constin les dades personals de l’autor o autora. Les obres, un original i quatre còpies, es poden lliurar al Centre Cultural Can Rajoler, carrer Travessera 1.

Els premis d’enguany consisteixen en un val de 60 euros per adquirir material escolar a les llibreries de Parets i un diploma per als primers classificats de cada categoria, i un val de 40 euros i diploma per al segons. A més es concediran dues mencions per categoria que rebran un diploma acreditatiu.

El lliurament de premis tindrà lloc el dissabte 11 d’abril, a les 18 h, al Teatre de Ca n’Oms en el marc d’una festa literària, durant la qual els guanyadors hauran de recitar els seus poemes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.